CVO™ LIMITED

Vanaf € 50.900

HET ULTIEME IN COMFORT, VOOR EINDELOZE KILOMETERS

Onze Voorraad Proefrit Contact 360 graden foto's

CVO™ LIMITED


Twin-cooled Milwaukee-Eight 117 V-Twin

De meest krachtige V-Twin ooit af-fabriek door Harley-Davidson in een frame gemonteerd. Natuurlijk alleen op een CVO. Met spannende oranje accenten voor een stoere, stijlvolle look.


Custom touring stijl

Met custom, limited-edition afwerkingen een zeer luxe, extreem hoogwaardig lakontwerp.


Voor- en achterophanging van topkwaliteit

Voorophanging met dubbel buigende klep en emulsie-achterophanging met manueel aanpasbare voorspanning - neem plaats aan het stuur van een stijlvolle motorfiets.


Splitstream ventilatieschacht in kleur meegespoten

Open en sluit hem met een druk op de knop, voor een soepele luchtstroom. Met custom, limited-edition afwerking zoals je die op een CVO verwacht. En krijgt.


Led-knipperlichten en led-surroundverlichting

Opvallende verlichting rond de hele machine, van koplamp tot achterlicht en knipperlichten. Zo zie je er niet alleen goed uit, maar zorg je ook dat je gezien wordt.


Ge´ntegreerd alarmsysteem met een vermogenvergrendeling via afstandsbediening

Het alarmsysteem van de volgende generatie heeft een handenvrije afstandsbediening die jouw machine en bagage automatisch blokkeert en deblokkeert, en de elektronische veiligheidsfuncties automatisch inschakelt en uitschakelt wanneer je wegstapt van de motorfiets of dichterbij de motorfiets komt. 


Hoogwaardige verwarmde Hammock-zadels

Een custom zadel met leren inserts en verwarmde zittingen voor een luxueuze rijervaring, zowel voor jou als je passagier. 


Twee draadloze headsets met draadloze interface module

Bel handsfree met je Bluetooth-telefoon, luister muziek of de instructies van de navigatie, of praat met je passagier of collega-rijders.


Reflex™ Linked Brembo«-remmen met standaard ABS

De voorrem is elektronisch gekoppeld aan de achterrem zodat elke band precies de juiste hoeveelheid remvermogen krijgt, op welke ondergrond dan ook. Hoe goed jij ook bent, dit maakt jou een betere rijder.