Harley-Davidson CVO™ Limited

Vanaf €48.700

Dit krijg je als Grand Touring het hoogtepunt van comfort en stijl bereikt. Vermogen, custom features en premium audio voor de rijder die alles wil.

Onze voorraad Proefrit Contact

'Een keer het hele zaakje graag, om mee te nemen.'

Als je zo veel rijdt als wij, kom je wel eens op ideeŰn. Je vraag je af wat een motor beter maakt. Moet de lak knallender? Het motorblok sterker? De Harley-Davidson CVO™ Limited is wat je krijgt als je al deze ideeŰn op twee Slicer wielen zet. Laten we zeggen dat het je onderweg nergens aan zal ontbreken. Het touchscreen infotainment systeem presenteert je zelfs je wieldruk.


Motorblok geschiedenis

Dankzij hun iconische look, unieke sound en waanzinnige koppel herken je ze al van ver, maar het Milwaukee-Eight« 107 en Milwaukee-Eight« 114 motorblok verleggen opnieuw de grenzen van Harley-Davidson« V-Twin motorvermogen. Het zijn de meest krachtige, soepelste motoren die we ooit gebouwd hebben. Soepeler, krachtiger en duurzamer. Met een snellere gasrespons en een eerlijkere, cleanere sound. Vier kleppen per cilinder, enkele ketting-aangedreven nokkenas, dubbele bougies, balansassen en in rubber bevestigd. Ontwikkeld en goedgekeurd tijdens ontelbare kilometers en miljoenen uren. Ieder laatste onderdeeltje is nieuw, ontwikkeld voor meer performance en meer van dat speciale gevoel dat jij verwacht van een motorblok. Dit is motorrijden opnieuw uitgevonden.


BEDIENING

Verstouw jij graag gigantische hoeveelheden asfalt dan hebben wij de perfecte motor voor je. Gebouwd door de perfectionisten van Custom Vehicle Operations™, met als startpunt alles wat een Harley-Davidson« de perfecte machine maakt voor op de open weg. Onze allerbeste rem-, verlichting- en frametechnologie. Onze gloednieuwe Dual Bending Valve voorvering en emulsieschokbrekers aan de achterkant. Het kloppend hart van iedere CVO™ is iets dat geen enkele andere motorbouwer kan bieden. De 114 cubic inches Harley-Davidson« Milwaukee-Eight™ V-Twin. Die zorgt voor meer vermogen en een lagere bloktemperatuur onder alle omstandigheden. Die dubbele oplegger waar je langs wilt? Je bent er al voorbij.


INFOTAINMENT

Wil je een paar uurtje stukslaan, pratend over carbon fiber woofers, polypropylene fiber dome midrange en aluminum dome tweeters? Wat dacht je van een intelligent speed tuning systeem dat het volume aanpast aan de snelheidszone die je zojuist binnen gereden bent, en die vervolgens ook de bas en de treble aanpast? Dat dachten we al. Laten we het hierop houden: Als het het geluid dat op jou af komt in het zadel beter laat klinken dan wat dan ook op de weg, en als het ieder apparaat dat jij bij je hebt voor de trip verbetert, dan zit het op jouw CVO™. Ieder beetje vrije ruimte hebben wij volgestopt met voorversterkers, versterkers en speakers. En alles is gebouwd om te werken zoals motorrijders het willen, met features als voice activation, een groot full-color touchscreen en schakelaars die je bedient zonder je handen van het stuur te halen. Dus als je voor het stoplicht naast zo'n stakker in een koekblik staat, denk daar dan aan: zijn infotainmentsysteem kan niet op tegen het jouwe.


GEVOEL

We weten dat je niet zomaar op het punt komt waarop je een Harley-Davidson« CVO™ in je garage kunt zetten. Daarom doen wij ons stinkende best om te zorgen dat als dat lukt, je iedere meter op die machine voelt dat het je investering dubbel en dwars waard was. We hebben het over de mate van comfort waar een sultan op een zijden sofa jaloers van zou worden. Je krijgt onze gloednieuwe Double Bending Valve voorvering en emulsieschokbrekers aan de achterkant. Verwarmde handvatten. Grote, comfortabele zadels waarin jij en je passagier genoeg bewegingsvrijheid hebben om te zorgen dat je lange dag op de motor niet onverhoopt verkort wordt door een houten kont. De verbeteringen die jij ervaart op je CVO zijn het resultaat van onze continue drang naar verbetering, waarbij we zaken hebben aangepakt als luchtstroom, passagiersruimte, rugsteunen, zadelstructuur, handbedieningselementen en alles wat jou verder nog helpt om langer door te rijden en harder te grijnzen. Op een CVO mag je erop rekenen dat je het beste van het beste krijgt.

STYLING

Laten we er niet omheen draaien. Het kloppend hart van een CVO™ is het dikke Milwaukee-Eight™ 114 motorblok, daarom is dat afgewerkt in diep, hoogglanzend chroom, met Screamin’ Eagle emblemen. Explosief vermogen. Explosieve looks. Dat is het centrale design principe op een Custom Vehicle Operations™ motorfiets. Vette, met de hand afgewerkte lak waarmee je toeschouwers zo van hun sokken blaast. En zo'n zelfde knal krijg je als je naar de wielen kijkt. En de exclusieve, verchroomde custom onderdelen. Zelfs naar de ring rond een ventilatieopening in de kuip. En het mooie is dat dit rechtstreeks uit de Harley-Davidson« fabriek komt. Anders dan bij sommige andere unieke custom bikes, werkt alles. Ieder custom detail past microscopisch perfect. Als jaloerse blikken konden doden dan zou je op je CVO niet ver komen. Jaloezie, dat is het.