Harley-Davidson CVO™ Pro Street Breakout

Vanaf €32.500

De Harley-Davidson CVO™ Pro Street Breakout«. Donkere stijl en asfaltsplijtend koppel strijden om voorrang. Dit is onze kijk op 'blacked-out' Amerikaans spierballenvertoon.

Onze voorraad Proefrit Contact 360 graden foto's

Werp een schaduw vooruit.

De Harley-Davidson CVO™ Pro Street Breakout« staat voor donkere styling en asfaltsplijtend koppel. Hij heeft cutting-edge afwerkingen, oogverblindende lak en unieke styling details van spatbord tot spatbord. Het Aggressor wiel zit aan een 240mm achterband. De vooruit geplaatste bedieningselementen, het nieuwe, race-ge´nspireerde zadel en het drag stuurtje leveren de perfecte zithouding op voor een stevig rondje boevenpad. Vervolgens zorgen het Screamin’ Eagle« Twin Cam 110B™ motorblok met heavy breather luchtinlaat, de upside-down voorvork en het nieuwe voorremsysteem met dubbele remschijven voor de performance die je van deze krachtpatser verwacht. Dit is onze kijk op top-of-the-line Amerikaans spierballenvertoon.


AUTHENTIEKE STIJL

Kijk naar de Harley-Davidson CVO™ Pro Street Breakout« en je ziet een combinatie van race-ge´nspireerde styling en unieke custom details zoals je ze nog nooit eerder een fabriek uit zag rollen. Het 110 cubic inch motorblok, de vette achterband, het speed screen, de chin spoiler en zijn agressieve houding schreeuwen allemaal puur Amerikaans spierballenvertoon. De afwerkingen schreeuwen pure custom. Van de premium lak tot de bedieningselementen en de afwerkingen op het staal, we hebben ieder klein detail geperfectioneerd.


ICONISCH MOTORBLOK

De CVO™ Pro Street Breakout« is The Motor Company's premium uiting van custom Amerikaans spierballenvertoon. Er is maar ÚÚn motorblok ter wereld dat daar bij past: de Screamin’ Eagle« Twin Cam 110B™. De grootste krachtbron die we hebben. En voor deze machine hebben we daar een CVO™ exclusive van gemaakt. Kijk naar zijn 'smoked' zijdeglans-chromen afwerking. Deze diepe, onheilspellende tint is helemaal nieuw in motorland. Exclusief op de CVO™ Pro Street Breakout«.


HANDLING

Met zijn dragster stuur, vooruit geplaatste voetbedieningselementen en race-geinspireerde zadel haal je het maximale uit zijn 110cubic inch krachtbron. Maar dat is niet alles. Van een high-performance koppeling tot de dubbele remschijven voor; je hebt het nieuwste van het nieuwste tot je beschikking voor niks minder dan perfecte rijeigenschappen.