CVO™ STREET GLIDE«

Vanaf € 47.500

WIJ ZAGEN HET GROOTS, NU JIJ NOG

Onze Voorraad Proefrit Contact 360 graden foto's

CVO™ STREET GLIDE«

Milwaukee-Eight 117 V-Twin

De meest krachtige V-Twin ooit af-fabriek door Harley-Davidson in een frame gemonteerd. Natuurlijk alleen op een CVO. Met spannende oranje accenten voor een stoere, stijlvolle look. 

 

Custom touring stijl

Van wiel tot wiel tjokvol met unieke custom details. Premium lak en wielen, ergonomische controls, een in de kleur meegespoten binnenkuip; de lijst is eindeloos.

 

Premium BOOM!™ Box 6.5-infotainmentsysteem

Een stijlvol kleurenaanraakscherm van 165 mm met stemactivering voor handenvrije mobiele telefoon, media en navigatie. Verschaft een krachtig, zuiver geluid en dynamische audio met volledig bereik. 


De beste geluidsconfiguratie in CVO™

Geavanceerd audiopakket met drie aparte versterkers met 75 watt per kanaal, zes dubbelversterkte speakers die een zuivere geluidsprestatie van 900 watt leveren en speakers in de stroomlijnkappen van de kuip die voor een rijk BOOM!™ audiosurroundgeluid zorgen. 


Draadloze headset met draadloze interface module

Bel handsfree met je Bluetooth-telefoon, luister muziek of de instructies van de navigatie, of praat met je passagier of collega-rijders.


Premium voor- en achtervering

Voorvering met dual bending valve technologie en achtervering met emulsietechnologie en eenvoudig met de hand verstelbare veervoorspanning: comfort en custom is wat je wilt, dan is dat wat je krijgt. 


Reflex™ Linked Brembo«-remmen met standaard ABS

De voorrem is elektronisch gekoppeld aan de achterrem zodat elke band precies de juiste hoeveelheid remvermogen krijgt, op welke ondergrond dan ook. Hoe goed jij ook bent, dit systeem maakt jou een nog betere rijder.


GE¤NTEGREERD ALARMSYSTEEM MET AUTOMATISCHE VERGRENDELING

Het next-generation alarmsysteem heeft een handsfree afstandsbediening die jouw machine en koffers automatisch blokkeert en ontgrendelt en het alarm in- en uitschakelt als je wegloopt of naar de motor toe loopt.