FAT BOY®

Vanaf € 25.700

ELKE GENERATIE MOET GESCHIEDENIS SCHRIJVEN

Onze Voorraad Proefrit Contact 360 graden foto's FLFB 360 graden foto's FLFBS

Fat Boy®

Afgewerkt in zijdeglans chroom

Waar je ook kijkt: meer dan genoeg stijlvol zijdeglans chroom. En neem nou die bullet hole tank: die heeft al meer stijl en klasse dan andere bikes van wiel tot wiel hebben. 

 

Stoere, krachtige attitude

Nieuwe Lakester-schijfwielen met achter een vette 240mm band en voor de allerbreedste die we ooit af-fabriek hebben gepresenteerd: 160mm. 


Milwaukee-Eight® Big Twin-motor

Een krachtige, vlot draaiende motor met stevige gasrespons en een zuiver gebrom dat je hart sneller doet slaan. Beschikbaar met een cilinderinhoud van 107 en 114.


Kenmerkende led-voorlichten

Duisternistrotserende koplamp die je 's nachts een beter zicht geeft.


Geheel nieuw Softail®-frame

Een lichter, stijver frame (in vergelijking met de vorige Softail® en Dyna® modellen) dat het idee van vorm en functie naar een ongezien niveau tilt. Het is de look van een hardtail uit vervlogen tijden die voor een volkomen moderne ride zorgt.


Voorophanging die grote prestaties levert

De nieuwe ophangingstechnologie zorgt voor de prestatie van een cartridge-vork in racestijl voor minder gewicht met linaire dempingseigenschappen.


Hoog presterende achterste monoschokdemper

Geheel nieuwe makkelijk aanpasbare monoschokdemper in de achterophanging zorg ervoor dat bochten dynamische genomen kunnen worden terwijl de hardtaillook behouden wordt