HERITAGE CLASSIC

Vanaf € 26.900

DE DONKERE BLADZIJDE IN ONZE FAMILIEGESCHIEDENIS

Onze Voorraad Proefrit Contact

Heritage Classic

Afsluitbare en dichte zadeltassen

Een mooi gestroomlijnde look aan de buitenkant en ruim aan de binnenkant met voldoende ruimte om jouw benodigdheden voor het rijden op te bergen. De deksels openen met één aanraking.


Geheel nieuw Softail®-frame

Een lichter, stijver frame (in vergelijking met de vorige Softail®- en Dyna®-modellen) die het idee van vorm en functie naar een ongezien niveau tillen. Het is de look van een hardtail uit vervlogen tijden die voor een volkomen moderne ride zorgt.


Milwaukee-Eight® Big Twin-motor

Een krachtige, vlot draaiende motor met stevige gasrespons en een zuiver gebrom dat je hart sneller doet slaan. Beschikbaar met een cilinderinhoud van 107 en 114.


Kenmerkende led-voorlichten

Duisternistrotserende koplamp die je 's nachts een beter zicht geeft.


Afneembaar windscherm

In een oogwenk van touren naar cruisen. Laat het scherm zitten voor een gestroomlijnd luchtomhulsel op lange termijn. Of verwijder het in enkele seconden voor een geheel nieuwe look en ride.


Standaard cruise control

Kies eenvoudig je gewenste snelheid en geef je pols rust. Zo kun je eindeloos kilometers blijven maken. 


Voorophanging die grote prestaties levert

De nieuwe ophangingstechnologie zorgt voor de prestatie van een cartridgevork in racestijl voor minder gewicht met linaire dempingseigenschappen.


Hoog presterende achterste monoschokdemper

Geheel nieuwe makkelijk aanpasbare monoschokdemper in de achterophanging zorg ervoor dat bochten dynamische genomen kunnen worden terwijl de hardtaillook behouden wordt.