DELUXE

Vanaf € 25.200

PURE NOSTALGIE OP 2 WIELEN

Onze Voorraad Proefrit Contact

Deluxe

Pull-back-stuur

Het stuur is bevestigd op een pull-back verhoger en biedt makkelijk bereikbare ergonomie, zodat je altijd comfortabel en met vertrouwen rijdt. 

 

Chromen spaakwielen met whitewall banden

Een van de bepalende stijlkenmerken van de Softail® Deluxe en een hele dikke knipoog naar de boulevard-look uit de jaren '50. Maar dan met hedendaagse handling en performance. 

 

Led-lichten in retro-moderne stijl

LED-koplamp, daglichten, knipperlichten en Tombstone achter/remlicht zorgen ervoor dat je goed te zien bent en er nog beter uit ziet. 


Milwaukee-Eight® 107 V-Twin-motor

Een krachtige, vlot draaiende motor met stevige gasrespons en een zuiver gebrom dat je hart sneller doet slaan.


Geheel nieuw Softail®-frame

Een lichter, stijver frame (in vergelijking met de vorige Softail®- en Dyna®-modellen) die het idee van vorm en functie naar een ongezien niveau tillen. Het is de look van een hardtail uit vervlogen tijden die voor een volkomen moderne ride zorgt.


Voorophanging die grote prestaties levert

De nieuwe ophangingstechnologie zorgt voor de prestatie van een cartridgevork in racestijl voor minder gewicht met linaire dempingseigenschappen.


Hoog presterende achterste monoschokdemper

Geheel nieuwe makkelijk aanpasbare monoschokdemper in de achterophanging zorg ervoor dat bochten dynamische genomen kunnen worden terwijl de hardtaillook behouden wordt.