SPORT GLIDE®

Vanaf € 21.500

WAAG HET NIET HEM EEN TOURER TE NOEMEN

Onze Voorraad Proefrit Contact

SPORT GLIDE®

Verslind eindeloze snelwegen. Leg hem plat in korte bochten. Sta je mannetje op het terras. Waarom zou je je beperken? Maak zelfs van je woon-werkritje een avontuur. De gloednieuwe Sport Glide™ verlegt al je grenzen.


Milwaukee-Eight® motor

Met de Milwaukee-Eight® 107 motor, heeft de Sport Glide™ meer dan genoeg vermogen en koppel om overal probleemloos en snel te komen. De stijve bevestiging en de interne balansas zorgen voor een soepel karakter, zonder in te leveren op dat bijzondere Harley-gevoel dat rijders kennen en waarderen.


Nieuwe vering

Met de upside-down voorvork en nieuwe enkelvoudige achterschokbreker met externe voorspanningsverstelknop stel je het veerkarakter eenvoudig in voor iedere rijsituatie, zoals bagage en/of passagier.


Volledig vernieuwd Softail®frame

De Sport Glide™ heeft het volledig opnieuw ontworpen Softail® frame, dat zorgt voor lichtvoetige, wendbare handling die je moet voelen om te geloven.


Verwijderbare, afsluitbare zadeltassen

Afsluitbare, stijve zadeltassen zijn standaard. Deze tassen bevestig en verwijder je snel en eenvoudig, zonder gereedschap, zodat je de machine eenvoudig ombouwt van een custom touring motor tot een gestripte, stijlvolle custom cruiser. 


Mini-kuip

Met het snel verwijderbare mini-kuipje voorop verander je de look in een handomdraai. Zet hem erop voor meer comfort op de lange afstand en verwijder hem voor die gestripte, custom cruiser stijl. Hij houdt je bovenlichaam uit de wind en plaatst je hoofd in de rijwind. 


Agressieve stijl

Een volledig zwarte Milwaukee-Eight® motor, nieuwe agressieve zwart/zilveren “Mantis” gegoten wielen en zwarte dempers geven de Sport Glide™ zijn duistere stijl.


Moderne technologie

De Sport Glide™ heeft een heel scala aan hedendaagse extra's, zoals een LED koplampsysteem, een USB-poort en sleutelloze ontsteking.