IRON 883™

Vanaf € 12.810

DE DUISTERE KANT VAN GESTRIPTE CUSTOM STIJL

Onze Voorraad Proefrit Contact

Iron 883


Volledig zwarte look

Dit is de poster-bike van de anti-chroombeweging. Het 883cc blok is zwart, net als de oldschool luchtfilter cover, de pijpen, de vering en eigenlijk alles waar je naar kijkt. Korte spatborden voor extra rubber en natuurlijk een vette, gitzwarte voorvork. 

 

High-end lakafwerking

We hebben lakopties ontwikkeld die er niet alleen moddervet uitzien, maar die ook weinig onderhoud vergen. Robuust afgewerkt en met de straatschoffie-attitude die jij verwacht van jouw Sportster. 


Laag zadel & lage vering

De verlaagde voor- en achtervering zorgen samen met het lage, smalle solozadel - op slechts 760 mm boven het asfalt - voor comfort en vertrouwen. Jij bent de baas over je machine, of je nu in de stadse jungle rijdt of op weg bent naar dat punt ver voorbij de horizon.


Tuck-and-roll-zadel

Een solozadel dat modern comfort met een authentiek ‘tuck-and-roll’-ontwerp combineert en ge´nspireerd is op de begintijd van de bobber.


Bewerkte 9-spaaks wielen

9-Spaaks wielen, zo zwart als de nacht. Waar de velg het rubber raakt zorgen gepolijste highlights op de spaken voor een extra vet effect.


luchtgekoeld 883cc Evolution™-motorblok

Dit is door en door authentieke Harley-Davidson stijl, die bulkt van de kracht. Het in rubber opgehangen 883cc-motorblok loopt hard en rijdt soepel, ontelbare kilometers lang. Het enige waar jij je op dient te focussen is dat verdwijnpunt aan de horizon.


Dragster stuur

Geboren op de drag-strip is dit lage zwarte dragster stuur gemaakt om jou in een agressieve, vooruit gerichte rijhouding te plaatsen, klaar voor de aanval.