ROADSTER™

Vanaf € 15.300

DE ULTIEME COMBINATIE VAN COMPACTE, BRUTE STIJL EN ASFALTSPLIJTEND KOPPEL

Onze Voorraad Proefrit Contact

Roadster™


luchtgekoeld 1200 cc Evolution™-motorblok

Een iconisch V-Twin-motorblok dat geroemd wordt voor zijn massieve basiskoppel en een geluid waarvan je hart sneller gaat slaan. Lichte aluminiumkoppen en cilinders verbeteren de doeltreffendheid van de luchtkoeling.


Volledig zwarte styling

Meer dan genoeg zwart om de garage-built attitude van de Roadster™ een extra rauw randje te geven. De spiegels, belt guard en koplamp zijn zwart. De ovale luchtfilter is zwart. Hij heeft gesleufde zwarte uitlaatschildjes en een volledig zwarte aandrijflijn.


Laag stuur en nieuwe meter

Je krijgt de krachtige look en feel van een laag stuur waardoor je in een agressieve rijpositie komt te zitten. En de meter heeft een snelheidsmeter en toerenteller, zodat je in de gaten kan houden wat er in je motorblok gebeurt.


43mm upside-down voorvork

De dikke 43mm upside-down voorvork heeft cartridge-demping en wordt vastgehouden door vette kroonplaten. Zo houd je je rubber op het asfalt, hoe slecht het wegdek ook is.


Voorremsysteem met dubbele, zwevende remschijven

Voor heb je een krachtig remsysteem met dubbele, zwevende remschijven. Zo krijg je met vertrouwen en controle al dat geweld tussen je benen tot stilstand.


Getrapt, comfortabel tweepersoons zadel

De perfecte combinatie van comfort en custom stijl. Het minimalistische two-up zadel heeft een prettige, diepe kuipvorm zodat je bij hard optrekken stevig in de machine zit. Dankzij de lage zithoogte van 785 mm blijft het zwaartepunt laag, wat vertrouwenwekkende beheersing oplevert.


Lichte offset-gespleten 5-spaaks wielen

Stoere, lichtgewicht 19-inch wielen voor en 18-inch achter geven de bike een unieke custom look, maken hem makkelijk handelbaar en zorgen voor een perfecte balans.