Harley-Davidson Roadster

Vanaf €14.500

De nieuwe Roadster™ combineert vermogen, wendbaarheid en garage-built custom stijl, zodat hij in geen enkel hokje te plaatsen is.

Onze voorraad Proefrit Contact

Ongekende wegligging

De nieuwe Harley-Davidson Roadster™ introduceert nog meer premium features in de toch al indrukwekkende Sportster® line-up. Dit verfijnde pakket bestaat onder andere uit een 43mm upside-down voorvork met massieve kroonplaat, krachtige dubbele remschijven, premium achtervering, gechopt achterspatbord en een nieuw digitaal instrumentarium om de iconische brandstoftank af te maken. De rijhouding is agressief, maar comfortabel op lange ritten dankzij het 19" voorwiel en 18" achterwiel - beide met offset-gespleten 5-spaaks gegoten aluminium velgen -, het verlaagde stuur, de centraal geplaatste controls en een nieuw tweepersoons zadel. Zijn 45-graden, 1200cc motorblok levert van meet af aan een ongekende koppelexplosie. Loslaten als het licht op groen springt.

AUTHENTIEKE STIJL

Er zijn maar drie woorden nodig om de Harley-Davidson Roadster™ te beschrijven: garage-built custom. Je krijgt verfijnde styling details, een laag stuur, een gechopt achterspatbord, race-geďnspireerde graphics, een geribbelde timer cover en gesleufde zwarte uitlaatschildjes. En da's nog lang niet alles.

ICONISCH MOTORBLOK

Low-end koppel is de troef van het 1200 cc Evolution® V-Twin motorblok, dat in het smalle frame van de nieuwe Roadster™ bevestigd is. Maar ook van de rauwe brul uit zijn uitlaten krijg je nooit genoeg.

HANDLING

De Roadster heeft meer dan genoeg vermogen om snoeihard van stoplicht naar stoplicht te blčren, maar pas in de bochten laat hij echt zijn ware gezicht zien. Dit is de enige Sportster® met een upside-down voorvork. Hij heeft nieuwe 43mm voorvering met cartridge demping en een nieuwe stuurgeometrie die verbeterde handling en een snellere respons op rijders-input oplevert. Hij staat op kleverige Dunlop® Harley-Davidson® Series radiaalbanden.

COMFORT

Een blik op de Harley-Davidson Roadster™ is genoeg om alles te laten vallen, op te stappen en heel veel gas te geven. Wij hebben hem zo gebouwd dat je vervolgens ook nooit meer wilt stoppen. Het nieuwe tweepersoons zadel is dun, maar zo gemaakt dat je er heel lang comfortabel op zit. En de premium vering is gebouwd om ieder rotgeintje dat het asfalt voor je in petto heeft lachend te pareren.