SUPERLOW«

Vanaf € 12.500

VOEL JE ╔╔N MET HET ASFALT

Onze Voorraad Proefrit Contact 360 graden foto's

Superlow«


Doordachte verhoudingen

Het lage kuipzadeltje, de achtervering en het makkelijk bereikbare stuur: allemaal werken ze samen om een breed scala aan rijders zo comfortabel mogelijk op de motor te zetten. De bike is ergonomisch doordacht en geeft je vertrouwen bij ieder aspect van je rit.


luchtgekoeld 883cc Evolution«-motorblok

Dit is de pure Harley-Davidson stijl, bulkend van vermogen. Het in rubber opgehangen 883cc-motorblok loopt hard en soepel, ontelbare kilometers lang. Enige waarop jij je dient te focussen is dat verdwijnpunt aan de horizon.


Lage zadelhoogte

Het lage, ergonomische zadel geeft je tijdens het manoeuvreren nog meer vertrouwen. De combinatie van 705 mm zadelhoogte en een smal frame maakt de bike buitengewoon goed handelbaar, zowel in korte bochten als op hoge snelheid.


Emulsie achterschokbreker met verstelknop

De hoogwaardige emulsie achterschokbreker vangt iedere oneffenheid in het wegdek op en dankzij de verstelknop pas je de veringseigenschappen eenvoudig aan aan jouw rijstijl.


Foundation remsysteem

Een innovatief, kwaliteitssysteem dat rijders meer vertrouwen geeft op de weg en meer vermogen en voorspelbaarheid oplevert wanneer je remt.


Verbeterde wendbaarheid bij lage snelheid

Met een lichtgewicht 18-inch voorwiel en 17-inch achterwiel is manoeuvreren bij lage snelheden nu nog makkelijker.