SUPERLOW® 1200T

Vanaf € 15.050

HET ASFALT STOPT NIET AAN HET EIND VAN DE STAD

Onze Voorraad Proefrit Contact 360 graden foto's

Superlow® 1200T

Comfortabele cockpit

De lage kuipstoel, achterophanging met langere slag en stuur met makkelijke grip zorgt voor een comfortabele rijpositie voor een breed scala aan rijders.De bike is ergonomisch compleet en helpt vertrouwen te geven in alle aspecten van je trip - van hem uit de staander te halen tot het bedienen en sturen.


Afsluitbare zadeltassen

Jij wilt op pad? Je krijgt een paar elegante, afsluitbare zadeltassen voor je spullen. Dankzij de uitgekiende bevestigingspunten installeer je eenvoudig een custom bagagerek of rugsteun.


luchtgekoeld 1200 cc Evolution™-motorblok

Een iconisch V-Twin-motorblok dat geroemd wordt voor zijn massieve basiskoppel en een geluid waarvan je hart sneller gaat slaan. Lichte aluminiumkoppen en cilinders verbeteren de doeltreffendheid van de luchtkoeling.


Lage zadelhoogte

Dankzij de lage zadelhoogte van slechts 705 mm, in combinatie met een rank frame en een smalle voorkant van het zadel, manoeuvreer je de machine eenvoudig, zowel op de snelweg als bij zigzaggend stadsverkeer en in- of uitparkeren.


Met de hand verstelbare achterschokbreker

De veervoorspanning van de emulsie achterschokbrekers verstel je handmatig met de handige verstelknop. Zo pas je probleemloos de machine aan aan jouw rijstijl, zonder gereedschap en zonder je zadeltassen te hoeven verwijderen.


Snel verwijderbaar windscherm

Wil je comfortabel uit de wind zitten op lange afstanden dan is het ruitje je beste vriend. Wil je met je kop in de wind dan verwijder je het ruitje eenvoudig binnen enkele seconden, voor een compleet andere look en rijervaring.