Harley-Davidson Street® 750

Vanaf € 8.825

GEMAAKT VOOR DE STADSE JUNGLE

Onze Voorraad Proefrit Contact

Harley-Davidson Street® 750

Lage Zadelhoogte

De zadelhoogte is slechts 720mm en frame en zadel zijn smal, waardoor je nog makkelijker bij de grond komt. En dankzij het lagere zwaartepunt beweeg je makkelijker door het verkeer en parkeer je probleemloos in of uit.


Speciaal afgestelde schokbrekers

De vering is speciaal afgesteld op het gewicht van de bike, de geometrie van het frame en jouw zithouding. Dit betekent voor jou uitmuntende handling in druk stadsverkeer.


Donkere, Agressieve custom look

Combineert een zwarte 2-in-1 uitlaat en zwarte gegonten aluminium wielen met een volledig zwarte voorkant met een cafe-racer geinspireerd speedscreen. Uiteraard is het embleem op de tank van staal. Plastic laten we aan andere over.


Luchtgekoeld 750cc Evolution-Motorblok

Het volledige zwarte, luchtgekoelde V-Twin motorblok is gebouwd om in heet en zwaar stadsverkeer zijn mannetje te staan. Reken op soepele gasresponse en een motor die precies doe wat jij wil, wanneer jij dat wil.


Antiblokkeerremmen (ABS)

Het verfijnde, in de fabriek geinstalleerde ABS geeft je vertrouwen in het zadel omdat je altijd weet dat je op je remmen kunt rekenen.


Beperkte Kanteldruk

De Harley-Davidson Street® 750 vanaf zijn zijstandaard rechtop krijgen is eenvoudig dankzij zijn lage gewicht en het lage zwaartepunt. Dat maakt opstappen en wegrijden net zo probleemloos als starten met de startknop.

2018 H-D Street modellen