Harley-Davidson Street® 750

Vanaf €7,900

Onder de Dark Custom™ styling vind je een vloeistofgekoeld 750cc Revolution X™ V-Twin motorblok.

Onze voorraad Proefrit Contact

Een grotere middelvinger kun je het overige verkeer niet geven.


Met de wendbaarheid van de Harley-Davidson Street 750 maak je van de dagelijkse file een geasfalteerde speeltuin. Van het vloeistofgekoelde Revolution X® motorblok en het vertrouwenwekkende ABS tot het smalle frame en de perfecte vering, dit is alles wat jij nodig hebt om de stad te veroveren. En dat alles natuurlijk in stijl. De Harley-Davidson Street 750 is er ook in two-tone lakafwerking, perfect passend bij de zilveren koelvinnen en de pinstripe op de velg. Als het licht op groen springt begint het feest.


URBAN

Als kind kreeg je al te horen dat je niet op straat moest spelen. Als jij er zo eentje bent die toen ook al niet luisterde, dan hebben wij de perfecte motorfiets voor je. Op straat is waar het gebeurt. De Harley-Davidson Street® serie is een motorfietslijn met maar een doel: er het maximale uit halen. Iedere centimeter van die machine is bedacht om optimaal te werken in de stadse jungle. Een smal en wendbaar profiel met een 60.4-inch wielbasis zorgt voor messcherpe handelbaarheid. Snel kappen en draaien is een makkie als je je weg zoekt door alles wat de hedendaagse beschaving je voor je wielen gooit. Je hebt vloeistofkoeling. Meer dan genoeg vermogen in het Revolution X™ motorblok, voor als je onverhoopt een keer haast hebt. Dit is een heel nieuw beest op twee wielen. Eentje die zich thuisvoelt in de urban jungle.


AUTHENTIC

We hebben de Harley-Davidson Street® serie gebouwd als betaalbare machines voor mensen die werken voor hun geld en moeten betalen om te parkeren. Maar dan wel op onze manier. De juiste dus. De prachtig gevormde teardrop brandstoftank is van Milwaukee staal, net als de spatborden. Vervolgens hebben we alles perfect afgewerkt in een van onze premium lakopties, met als kers op de taart een 3-D chromen badge. Geen sticker. Start de motor en je hoor die unieke grom van een Harley-Davidson V-Twin, perfect afgesteld in onze state-of-the-art sound werkplaats in Wauwatosa, Wisconsin USA. Anders gezegd, van de zeer solide eindoverbrenging helemaal tot aan het café-racer schermpje aan de voorkant, er kan geen misverstand over bestaan dat deze nieuwe familie 100% Harley-Davidson is. 100% pure Harley-Davidson motorfiets.


SOUL

Feit: ga jij op pad naar dat deel van de stad waar de toffe dingen gebeuren, dan staan daar geheid een paar waanzinnige custom bikes, allemaal agressief en zo zwart als de nacht. Dikke kans dat je kijkt de Harley-Davidson Street®. Onze nieuwe lijn bikes is uitgevoerd in no-nonsens zwart: het ultieme canvas voor eindeloos customizen. Natuurlijk is ieder exemplaar allereerst een Harley-Davidson dus al op de band een waanzinnig ding om naar te kijken. Iedere centimeter van de vette 2-in-1 uitlaat is zwart. Dat is voor het eerst sinds de ‘70s, toen dat te vinden was op de beroemde XLCR Café Racer. Je ziet ook een diepe buiging naar de ‘70s street bike cultuur in het minimalistische schermpje dat de volledig zwarte voorkant afmaakt. Kort en goed, deze machine is volgeladen met Dark Custom™ attitude.