ULTRA LIMITED

NIEMAND MAAKT JE MEER WAT

Vanaf € 35.250

Onze Voorraad Proefrit Contact 360 graden foto's 360 graden foto's

Ultra Limited

Milwaukee-Eight® V-Twin-motor

Een krachtige, vlot draaiende motor met stevige gasrespons en een zuiver gebrom dat je hart sneller doet slaan.

 

Verwarmde handgrepen

Uitgerust met 6 instellingen zodat je dit onderweg makkelijk kan aanpassen aan de verwarming die je nodig hebt. 


Batwing kuip en splitstream-luchtafvoer

Ontworpen voor een vlottere luchtstroom en minder schudding met een drukverdeelleiding vooraan. Die open en sluit je met een druk op de knop. 


Premium BOOM!™ Box 6.5-infotainmentsysteem

Een stijlvol kleurenaanraakscherm van 6,5 inch met stemactivering voor handenvrije mobiele telefoon, media en navigatie. Verschaft een krachtig, zuiver geluid en dynamische audio met volledig bereik.


Elektronische cruisecontrol

Bepaal je eigen snelheid op de Cruise Drive™-versnellingsbak met 6 versnellingen. Je kan er vlot en stil mee schakelen en hij past zich aan aan de ondergrond waar je op rijdt.


Reflex Linked Brembo® remmen met standaard ABS

De voorrem is elektronisch gekoppeld aan de achterrem zodat elke band precies de juiste hoeveelheid remvermogen krijgt, op welke ondergrond dan ook. Hoe goed jij ook bent, dit systeem maakt jou een nog betere rijder.


Responsieve ophanging

Uitstekend presterende voor- en achterophanging met makkelijk aanpasbare achterschokdempers zorgen voor een stijlvolle rit. 


Premium Tour-Pak™-bagagedrager

Een mooi gestroomlijnde maar ruime bagagedrager waarin met gemak zowel de helm van de rijder als deze van de passagier passen met nog extra reisbenodigdheden.


Zadeltassen die openen met één aanraking

Strak aan de buitenkant, ruim aan de binnenkant. De scharnieren zijn simpel en clean en je opent het deksel eenvoudig met een enkele druk van je hand.