Low Rider S

Vanaf €23.200

De nieuwe Low RiderŽ S geeft het begrip factory custom een hele nieuwe betekenis; rauw en krachtig. Stap op, duik achter het speed screen en zet je schrap.

Onze voorraad Proefrit Contact

Straatvechter.

In 1977, toen de eerste Harley-DavidsonŽ Low RiderŽ van de band rolde, verlegde hij alle grenzen van fabrieks-custom design. En nu doet de Low RiderŽ S dat opnieuw: hij geeft de categorie een rauwe, krachtige duw vooruit. We hebben ons Screamin’ Eagle Twin Cam 110™ motorblok in een wendbaar Dyna frame gemonteerd en er een heavy breather luchtinlaat op gezet. Vervolgens hebben we er een hoog stuur aan toegevoegd, centraal geplaatste bedieningselementen en een nieuwe zadelpositie, waardoor je armen hoog en breed vallen en je benen wijd. Met de premium voor- en achtervering heb je zo alles wat je nodig hebt om het brute koppel optimaal te benutten. We hebben de rest van de bike gestript en zwart gespoten, met gouden accenten zoals de tank badge, de pinstripe en de vijfspaaks, gegoten aluminium wielen. Stap op, duik achter het speed screen en zet je schrap.


AUTHENTIEKE STIJL

Factory custom draait om het verleggen van grenzen. De Low RiderŽ S gaat alle grenzen over. Van de kleine speed screen aan de voorkant tot het gechopte spatbord aan de achterkant, dit is rauwe custom stijl uitgevoerd in donker grommend staal. De eyecatcher is het volledig zwarte, luchtgekoelde Screamin’ EagleŽ Twin Cam 110™ motorblok Kijk er maar eens goed naar. Dan snap je wat we bedoelen.


ICONISCH MOTORBLOK

We hebben ons dikste motorblok in een wendbaar Dyna frame gehangen en er een heavy breather luchtinlaat op gezet. Stap je op de Low RiderŽ S, dan is je gashand direct verbonden met het vrij ademende Screamin’ EagleŽ Twin Cam 110™ motorblok. Dat betekent veel paardenkrachten en veel low-end koppel dat via onze soepel schakelende, duurzame Cruise DriveŽ zesversnellingsbak op het asfalt wordt gezet. Want meer vermogen betekent meer rush.


COMFORT

Sinds zijn introductie in 1977 heeft de Low RiderŽ een reputatie opgebouwd als 'ride hard, or stay home' machine. De Low RiderŽ S doet daar nog een schepje bovenop. Dat betekent een hoog stuur, centraal geplaatste bedieningselementen en een nieuw zadel. Dit telt allemaal op tot een comfortabele, actieve rijhouding waarin je zowel agressief bochten kunt bestormen als eindeloze snelle kilometers kunt maken. Elektronische gasbediening zorgt voor een directe gasrespons en cruise control houdt je snelheid stabiel op lange stukken. De vering is premium en gemaakt om het brute vermogen bij acceleratie en in bochten probleemloos aan te kunnen. Verleg jij graag je grenzen dan is dit de bike die je daarvoor wilt gebruiken.