Harley Davidson Softail 2019 Model Range

 


Harley-Davidson FXDR™ 114 - Motor Saloon

De gloednieuwe FXDR™ 114 is een feest om naar te kijken, met een performance en attitude die alle fatsoensnormen overschrijdt. Snel op de open weg. Lichtvoetig in bochten. Een feest voor je zintuigen.
Lees meer...


Harley-Davidson Sport Glide® - Motor Saloon

Maak eindeloze kilometers. Maak ongekende hellingshoeken. Maak van iedere rit een avontuur. Maak kennis met de Sport Glide®.
Lees meer...


Harley-Davidson Heritage Classic - Motor Saloon

Met zijn donkere stijl en moderne performance presenteert de Heritage Classic een bijzonder hedendaagse kijk op nostalgische stijl.
Lees meer...


Harley-Davidson Deluxe - Motor Saloon

Een opvallende, nostalgische boulevard cruiser die moderne know-how combineert met klassieke attitude.
Lees meer...


Harley-Davidson Fat Boy® - Motor Saloon

Het originele fat custom icoon. Nu lichter dan de vorige generatie Fat Boy, met het waanzinnige koppel van de Milwaukee-Eight® 107 of 114. Geef je rechterpols de vrijheid, dan voel je wat we bedoelen.
Lees meer...


Harley-Davidson Softail Slim® - Motor Saloon

Een gestripte, hedendaagse bobber met de looks van het verleden. Maar met het vermogen en de donkere roffel van de Milwaukee-Eight® 107 V-Twin om hard de toekomst in te rijden. Heel hard.
Lees meer...


Harley-Davidson Breakout® - Motor Saloon

De Breakout is moderne muscle chopper met een attitude waar je bang van wordt. Krijg aandacht. Krijg respect. En de rest krijgt de....
Lees meer...


Harley-Davidson Low Rider® - Motor Saloon

Met een diepe buiging naar het origineel uit de 70's zet de krachtige Low Rider® zijn bloedlijn van individualisme en vrijheid voort.
Lees meer...


Harley-Davidson Fat Bob® - Motor Saloon

De Fat Bob® heeft een agressieve, recht-voor-zijn-raap styling, waanzinnige performance en handling, premium afwerkingen en het massieve koppel van de Milwaukee-Eight® motor.
Lees meer...


Harley-Davidson Street Bob® - Motor Saloon

De Street Bob® biedt je een eerlijke kop-in-de-wind rijervaring, gestript tot de pure essentie.
Lees meer...