Harley-Davidson Softail® - 2020

Authentieke heritage en custom attitude gecombineerd met hedendaagse technologie. Dit rijdt zoals niets wat je ooit eerder ervaren hebt.

Ontdek de familie.


Fat Bob® 114 - Motorsaloon

De Fat Bob® 114 heeft een agressieve, recht-voor-zijn-raap styling, waanzinnige performance en handling, premium afwerkingen en het massieve koppel van de Milwaukee-Eight® motor.
Lees meer...


Fat Boy® 114 - Motorsaloon

Het originele fat custom icoon. Nu lichter dan de vorige generatie Fat Boy, met het waanzinnige koppel van de Milwaukee-Eight® 114. Geef je rechterpols de vrijheid, dan voel je wat we bedoelen.
Lees meer...


Fat Bob® 107 - Motorsaloon

De Fat Bob® heeft een agressieve, recht-voor-zijn-raap styling, waanzinnige performance en handling, premium afwerkingen en het massieve koppel van de Milwaukee-Eight® motor.
Lees meer...


Street Bob® - Motorsaloon

De Street Bob® biedt je een eerlijke kop-in-de-wind rijervaring, gestript tot de pure essentie.
Lees meer...


Sport Glide® - Motorsaloon

Maak eindeloze kilometers. Maak ongekende hellingshoeken. Maak van iedere rit een avontuur. Maak kennis met de Sport Glide®.
Lees meer...


Fat Boy® 107 - Motorsaloon

Het originele fat custom icoon. Nu lichter dan de vorige generatie Fat Boy, met het waanzinnige koppel van de Milwaukee-Eight® 107. Geef je rechterpols de vrijheid, dan voel je wat we bedoelen.
Lees meer...


Breakout® 114 - Motorsaloon

De Breakout® is moderne muscle chopper met een attitude waar je bang van wordt. Krijg aandacht. Krijg respect. En de rest krijgt de....
Lees meer...


FXDR™ 114 - Motorsaloon

De gloednieuwe FXDR™ 114 is een feest om naar te kijken, met een performance en attitude die alle fatsoensnormen overschrijdt. Snel op de open weg. Lichtvoetig in bochten. Een feest voor je zintuigen.
Lees meer...


Deluxe - Motorsaloon

Een opvallende, nostalgische boulevard cruiser die moderne know-how combineert met klassieke attitude.
Lees meer...


Low Rider® - Motorsaloon

Met een diepe buiging naar het origineel uit de 70's zet de krachtige Low Rider® zijn bloedlijn van individualisme en vrijheid voort.
Lees meer...


Softail Slim® - Motorsaloon

Een gestripte, hedendaagse bobber met de looks van het verleden. Maar met het vermogen en de donkere roffel van de Milwaukee-Eight® 107 V-Twin om hard de toekomst in te rijden. Heel hard.
Lees meer...


Low Rider® S - Motorsaloon

De Low Rider® S is een volledig vernieuwde, gitzwarte power-cruiser met een stijl die minstens zo agressief als zijn performance.
Lees meer...


Heritage Classic 114 - Motorsaloon

Met zijn donkere stijl en moderne performance presenteert de Heritage Classic een bijzonder hedendaagse kijk op nostalgische stijl.
Lees meer...