Harley-Davidson CVO 2017 Model Range

Harley-Davidson CVO Street Glide → Motor Saloon

Allemaal zaken waarvan jij dacht dat ze nooit uit een fabriek zouden rollen.
De Harley-Davidson CVO Street Glide« is van spatbord tot spatbord volgeladen met custom details en ons meest krachtige motorblok en sound system. Het hart van de machine is ons gloednieuwe graniet zwarte Milwaukee-Eight™ 114 motorblok. Zet je schrap als het licht op groen springt! De 6.5” BOOM!™ Stage II speakers worden versterkt door twee 300-watt versterkers, dus zelfs de stereo op deze machine is vet.
Lees meer...


Harley-Davidson CVO Pro Street Breakout → Motor Saloon

Werp een schaduw vooruit.
De CVO™ Pro Street Breakout« biedt je donkere stijl en premium afwerking, met oogverblindend donkere lak. Je krijgt een 240mm achterband om een Aggressor velg, vooruit geplaatste controls, een race-ge´nspireerd zadel en een laag stuur. Een Screamin’ Eagle« Twin Cam 110B™ motorblok met een heavy breather luchtinlaat, een upside-down voorvork en een remsysteem met dubbele remschijven zorgen ervoor dat de performance gelijk loopt met zijn krachtige stijl.
Lees meer...


Harley-Davidson CVO Limited → Motor Saloon

'Een keer het hele zaakje graag, om mee te nemen.'
Als je het allerbeste wilt qua vermogen, infotainment, lak en comfort, zowel voor jou als voor je passagier, dan is de CVO™ Limited jouw bike. Het gloednieuwe, zwart granieten Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight™ 114 motorblok.Een color-matched splitstream air vent en Tour-Pak« bagagerek LED ring en LED verlichting rondom. Je krijgt een nieuwe zadel cover, insert en stiksels. Een verbeterd ge´ntegreerd alarmsysteem met een power locking fob.
Lees meer...