Harley-Davidson Dyna 2017 Model Range

Harley-Davidson Fat Bob → Motor Saloon

De styling is gebaseerd op de loop van een Tommy Gun.
Subtiel is woord dat niet van toepassing is op de Fat Bob®. Tommy Gun uitlaat. Een unieke dubbele koplamp en custom LED achterlicht. Vet rubber om gepolijste schijfvelgen. En performance waar je op kunt bouwen dankzij het het Twin Cam 103™ motorblok en de dubbele schijfremmen. De look is krachtig en zijn karakter idem dito.
Lees meer...


Harley-Davidson Wide Glide → Motor Saloon

Klaar om het lontje aan te steken?
Van de onderuitgezakte brede voorvork met het 21-inch spaakwiel tot de Tommy Gun uitlaat, de Wide Glide® is een old-school chopper voor een nieuwe generatie. De look is tot in de puntjes uitgewerkt, van de vlammen op de tank tot de minimalistische zwarte sissy bar. Trek de veiligheidspin uit het krachtige 103 motorblok. De chopper heeft een hele rijke traditie.
Lees meer...


Harley-Davidson Low Rider S → Motor Saloon

Straatvechter.
Minimalistische stijl. Maximale impact. De Low Rider® S is een kernfusie van Dark Custom® stijl en ongekende performance. Screamin’ Eagle® Twin Cam 110™ motorblok met een heavy breather inlaat, gemonteerd in een wendbaar Dyna frame. Premium voor- en achter vering. Het hoge stuur, het kuipzadeltje en de centraal geplaatste controls zetten je in een aggressieve rijhouding. Stap op, duik achter het speed screen en zet je schrap.
Lees meer...


Harley-Davidson Low Rider → Motor Saloon

Zelfs op de standaard ziet hij er krachtig uit.
De gespierde Low Rider® is al heel lang de eerste keus voor bikers die gas willen geven. Centraal geplaatste controls, verstelbaar zadel en verstelbaar stuur. Dubbele remschijven voor, sleutelloze ontsteking en aangedreven door het Twin Cam™ 103 motorblok dat zijn commando's via de chromen, getrapte shorty uitlaat met dubbele dempers de wereld in blaft. Een icoon, gemaakt voor rijders die kilometers willen maken.
Lees meer...


Harley-Davidson Street Bob → Motor Saloon

De cruciale kunst van hetweglaten.
De originele bobber freaks ontwikkelden de stijl die je hier ziet en daarbij gold maar een regel: als het niet absoluut essentieel is, weg ermee. Dat is de Street Bob®. 103 cubic inches Harley-Davidson® V-Twin vermogen. Solozadel Gechopt achterspatbord. Mini-apehanger. Zwarte fork lowers en kroonplaten, zwart afgewerkt motorblok met gepolijste koelribben. Tijd om te gaan.
Lees meer...