Overzicht modellen Harley-Davidson 2020

Hieronder vindt u een overzicht van alle 2020 modellen. Per direct leverbaar bij Motorsaloon Amersfoort.

Street modellen

Harley-Davidson Street® 750 - Motorsaloon

Je krijgt het vermogen van de 750cc Revolution X™ motor en het vertrouwen en de handling van een rank chassis en hoogwaardige vering. De lol begint als het licht op groen springt.
Lees meer...


Street Rod® - Motorsaloon

Maak van de stad jouw speeltuin. Gaat pas bij 9000 tpm in het rood en laat zich probleemloos in hellingshoeken tot wel 40 graden leggen.
Lees meer... 
Sportster modellen

Superlow® - Motorsaloon

Je voelt het vertrouwen dat je krijgt van het lage zadel, de uitgebalanceerde ergonomie en het lage zwaartepunt. Makkelijke handling en comfort voor eindeloze kilometers.
Lees meer...


1200 Custom - Motorsaloon

Je krijgt de 1200cc Evolution® motor, een dubbele chromen shorty uitlaat en vette graphics op de tank. En dat is nog maar het begin. Waar het daarna naartoe gaat is aan jou.
Lees meer...


Forty-Eight® Special - Motorsaloon

1200cc Evolution® V-Twin motor. Snelle handling. En throwback 70's graphics op de tank zodat iedereen kan zien dat-ie niet van gisteren is.
Lees meer...


Iron 883™ - Motorsaloon

Een origineel icoon van de Harley-Davidson® Dark Custom stijl. Het wereldwijde ijkpunt voor een rauwe, minimalistische, volledig zwarte look.
Lees meer...


Iron 1200™ - Motorsaloon

Een moderne kijk op wat Sportster® rijders al tientallen jaren zoeken - en vinden - in hun machine.
Lees meer...


Superlow® 1200T - Motorsaloon

Royale touring features in een lichte, makkelijk handelbare machine. Staat zijn mannetje net zo makkelijk in de stad als op de lange afstand.
Lees meer...


Roadster™ - Motorsaloon

Dit is een adrenaline junk met rauwe custom stijl en 1200cc asfaltsplijtend koppel.
Lees meer...


Forty-Eight® - Motorsaloon

Moddervette stijl, dikke banden en een iconische peanut tank. Herkenbare, bulldog-achtige lijnen en 1200cc asfaltsplijtend koppel.
Lees meer...
 Softail modellen

Fat Bob® 114 - Motorsaloon

De Fat Bob® 114 heeft een agressieve, recht-voor-zijn-raap styling, waanzinnige performance en handling, premium afwerkingen en het massieve koppel van de Milwaukee-Eight® motor.
Lees meer...


Fat Boy® 114 - Motorsaloon

Het originele fat custom icoon. Nu lichter dan de vorige generatie Fat Boy, met het waanzinnige koppel van de Milwaukee-Eight® 114. Geef je rechterpols de vrijheid, dan voel je wat we bedoelen.
Lees meer...


Fat Bob® 107 - Motorsaloon

De Fat Bob® heeft een agressieve, recht-voor-zijn-raap styling, waanzinnige performance en handling, premium afwerkingen en het massieve koppel van de Milwaukee-Eight® motor.
Lees meer...


Street Bob® - Motorsaloon

De Street Bob® biedt je een eerlijke kop-in-de-wind rijervaring, gestript tot de pure essentie.
Lees meer...


Sport Glide® - Motorsaloon

Maak eindeloze kilometers. Maak ongekende hellingshoeken. Maak van iedere rit een avontuur. Maak kennis met de Sport Glide®.
Lees meer...


Fat Boy® 107 - Motorsaloon

Het originele fat custom icoon. Nu lichter dan de vorige generatie Fat Boy, met het waanzinnige koppel van de Milwaukee-Eight® 107. Geef je rechterpols de vrijheid, dan voel je wat we bedoelen.
Lees meer...


Breakout® 114 - Motorsaloon

De Breakout® is moderne muscle chopper met een attitude waar je bang van wordt. Krijg aandacht. Krijg respect. En de rest krijgt de....
Lees meer...


FXDR™ 114 - Motorsaloon

De gloednieuwe FXDR™ 114 is een feest om naar te kijken, met een performance en attitude die alle fatsoensnormen overschrijdt. Snel op de open weg. Lichtvoetig in bochten. Een feest voor je zintuigen.
Lees meer...


Deluxe - Motorsaloon

Een opvallende, nostalgische boulevard cruiser die moderne know-how combineert met klassieke attitude.
Lees meer...


Low Rider® - Motorsaloon

Met een diepe buiging naar het origineel uit de 70's zet de krachtige Low Rider® zijn bloedlijn van individualisme en vrijheid voort.
Lees meer...


Softail Slim® - Motorsaloon

Een gestripte, hedendaagse bobber met de looks van het verleden. Maar met het vermogen en de donkere roffel van de Milwaukee-Eight® 107 V-Twin om hard de toekomst in te rijden. Heel hard.
Lees meer...


Low Rider® S - Motorsaloon

De Low Rider® S is een volledig vernieuwde, gitzwarte power-cruiser met een stijl die minstens zo agressief als zijn performance.
Lees meer...


Heritage Classic 114 - Motorsaloon

Met zijn donkere stijl en moderne performance presenteert de Heritage Classic een bijzonder hedendaagse kijk op nostalgische stijl.
Lees meer...
 
Touring modellen

Street Glide® Special - Motorsaloon

De custom hot rod bagger look die garant staat voor jaloerse blikken. Nu aangejaagd door de Milwaukee-Eight® 114 motor, dus ze moeten heel snel kijken.
Lees meer...


Electra Glide® Standard - Motorsaloon

Een pure, cleane machine met alles wat de hedendaagse Touring purist zoekt. Gebouwd als blank canvas.
Lees meer...


Road King® - Motorsaloon

Hij heeft de gestripte nostalgische stijl uit de 60's, maar het vermogen van de Milwaukee-Eight® 107 motor maakt deze machine snoeihard van nu.
Lees meer...


Road Glide® Special - Motorsaloon

Gitzwart en afgeladen met premium features. Geef zijn vette Milwaukee-Eight® 114 V-Twin de sporen en zet je schrap.
Lees meer...


Road King® Special - Motorsaloon

Onze rijke geschiedenis heeft een heel donker randje. Hoe dat komt zie je hier. Je krijgt top-of-the-line vermogen en een duistere look die het publiek rillingen bezorgt.
Lees meer...


Ultra Limited - Motorsaloon

Afgeladen met features. Van de Milwaukee-Eight® 114 motor tot de verwarmde handvatten. Klassieke Batwing-kuip, gloednieuw BOOM!™ GTS infotainment systeem en nog veel meer. Je kunt wél alles hebben.
Lees meer...


Road Glide® Limited - Motorsaloon

Een zeer complete Grand Touring machine met 1.868 cc vermogen en nieuwe premium afwerkingen. Dit is rijden in stijl en luxe.
Lees meer...
 
CVO Modellen

CVO™ Tri Glide® - Motorsaloon

De geheel nieuwe CVO™ Tri Glide® is een custom trike met meer premium touring features dan je ooit voor mogelijk had gehouden.
Lees meer...


CVO™ Limited - Motorsaloon

Het ultieme in Grand American Touring. Het summum qua bruut vermogen, oogverblindende lak en premium comfort voor jou en je passagier. Teveel motor voor de gemiddelde rijder? Dat is precies de bedoeling.
Lees meer...


CVO™ Street Glide® - Motorsaloon

Het summum van de over-the-top custom touring look, snoeihard aangevuurd door onze meest krachtige motor ooit. Er is helemaal nergens op bezuinigd. We waren pas tevreden toen alles klopte en hij glanste als een edelsteen.
Lees meer...


Trike modellen

FreeWheeler® - Motorsaloon

Gestripte custom stijl gecombineerd met de zekerheid van drie wielen. Je krijgt remverbeteringen zoals ABS, traction control en helling assistentie. En natuurlijk meer dan genoeg vermogen dankzij de Milwaukee-Eight® 114 motor.
Lees meer...


Tri Glide® Ultra - Motorsaloon

Je krijgt alle premium features, van de Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight® 114 motor tot het nieuwe BOOM!™ Box GTS infotainment systeem, met meer dan genoeg opslagruimte voor eindeloze avonturen.
Lees meer...


Elektrische modellen

2020 Live Wire™ - Motorsaloon

ORDER VAN JOUW LIVEWIRE™? neem contact op voor uw bestelling of meer info.
Lees meer...