Harley-Davidson Softail 2018 Model Range

Sport Glide® - Motor Saloon

Verslind eindeloze snelwegen. Leg hem plat in korte bochten. Sta je mannetje op het terras. Waarom zou je je beperken? Maak zelfs van je woon-werkritje een avontuur. De gloednieuwe Sport Glide™ verlegt al je grenzen.
Lees meer...


Heritage Classic - Motor Saloon

De Heritage Classic motorfiets was een homage aan 'nostalgie naar het chroom uit de jaren 1950'. Werp een blik op de nieuwe en je zal zien dat het alles is behalve dat.
Lees meer...


Deluxe - Motor Saloon

De Deluxe, met zijn magnifieke, ouderwetse glamour is een nostalische boulevard custombike die hoofden doet draaien.
Lees meer...


Fat Boy® - Motor Saloon

Het originele fat custom icoon dat alles veranderde en dat nogmaals gedaan heeft. Afwerkingen in satijnchroom. Stevige achterband van 240 mm. En nu beschikbaar in een Milwaukee-Eight® 107- of 114 Big Twin-motor voor de meest krachtige, onstuitbare Fat Boy®-motorfiets ooit.
Lees meer...


Breakout® - Motor Saloon

Het volledig nieuwe Breakout®-model geeft het idee van een lange, slanke asfaltvretende muscle een modern randje.
Lees meer...


Softail Slim® - Motor Saloon

Een ruwe, vintage H-D stijl met een modern randje. De volledig nieuwe Softail Slim®-motorfiets is 35 pond lichter dan het model van vorig jaar met meer vermogen, meer hellingshoek en een herwerkte ophanging.
Lees meer...


Low Rider® - Motor Saloon

Met een stijl die herinnert aan het origineel uit de jaren 1970 wordt de traditie van het invidualisme verdergezet met de nieuwe, krachtigere Low Rider®-motorfiets.
Lees meer...


Fat Bob® - Motor Saloon

De volledig nieuwe Fat Bob heeft een agressieve, oprechte stijl, fantastische prestatie en handling, eersteklasse afwerkingen en jouw keuze tussen de krachtige Milwaukee-Eight® 107- of 114 Big Twin-motor.
Lees meer...


Street Bob® - Motor Saloon

Goudeerlijk, 'twee vuisten in de wind'-attitude en geen extra vet zijn de ingrediėnten van de geheel nieuwe, volledig zwarte Street Bob®-motorfiets.
Lees meer...