Harley-Davidson Softail 2017 Model Range

Harley-Davidson Softail Slim → Motor Saloon

Die goeie ouwe tijd is hier en nu.
De Softail Slim® leidt old-school stijl een nieuw tijdperk binnen. Het Hollywood stuur, het smalle achterwiel, de cat-eye console en de treeplanken voeren je terug naar de begindagen van de custom motor scene. Je krijgt hypermoderne features zoals een High Output Twin Cam 103B™ motorblok, verborgen vering en ABS, die van de Softail Slim een moderne classic maken.


Lees meer...


Harley-Davidson Softail Slim S → Motor Saloon

Amerikaans spierballenvertoon
De bobber stijl van de Softail Slim® vind je terug in het luchtgekoelde Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™ motorblok, zwarte kroonplaat en verhogers, hoogglans zwarte koplamp ring, zwarte fork slider covers, zwarte lower forks, zwarte spiegels, zwarte over/under shotgun uitlaat met slash-cut dempers en optionele militaire graphics. De Softail Slim® S. Modern vermogen. Hardstalen attitude.
Lees meer...


Harley-Davidson Softail Deluxe → Motor Saloon

Dit voelt nog beter dan je denkt.
Rol je door de straat op de Softail® Deluxe dan zie je mensen staren naar zijn chromen spaakwielen en whitewall banden. Naar de volledig stalen spatborden. Naar de drie grote chromen koplampen. Scheur je de stad uit dan voel je het rijke vermogen van het High Output Twin Cam 103B™ motorblok. ABS en cruise control zijn standaard. Het goede leven is een kwestie van draaien aan je gashendel.
Lees meer...


Harley-Davidson Breakout → Motor Saloon

Niks zo lekker als een gespierde, all-American motorfiets.
Geef je ogen de kost op de Breakout™. Zijn lijn is laag, gerekt en onmiskenbaar agressief. We maken hem af met een dragster stuurtje en versterken zijn custom look met 21-spaaks Turbine velgen. Het High Output Twin Cam 103B™ motorblok zet een gigantisch koppeltapijt op het asfalt via de vette 240mm achterband. ABS is standaard. Geeft dat wegdek maar op z'n lazer. Beter wordt het niet.
Lees meer...


Harley-Davidson Fat Boy S → Motor Saloon

En toen werd het donker...
De Fat Boy® S biedt je hedendaags vermogen in een zwarte klassieker. Het hoogglans zwarte, luchtgekoelde Screamin’ Eagle® Twin Cam 110B™ motorblok wordt gecompleteerd door zwarte details van wiel tot wiel. Je ziet hoogglans zwarte fork lowers, asmoer covers, stuur en verhogers, zwart remhendel en hydraulische koppeling, en zwarte over/under shotgun uitlaat met slash-cut dempers. Stap op 110 cubic inches gitzwarte stijl.
Lees meer...


Harley-Davidson Fat Boy Special → Motor Saloon

Soms gebeurt er iets dat alles verandert.
Toen Willie G. Davidson voor het eerst de Daytona Bike Week binnen reed met de Fat Boy®, ontstond er een verkeersopstopping. In de jaren daarna heeft de Fat Boy® Special nooit verzaakt. Van het chroom van de massieve schijfwielen tot de gespierde lijnen van het nieuwe High Output Twin Cam™ 103B motorblok en de kromming in het opvallende achterspatbord, deze machine is gebouwd om indruk te maken. Stap er op en je begrijpt wat we bedoelen
Lees meer...


Harley-Davidson Heritage Softail Classic → Motor Saloon

Dit is te goed om in geschiedenisboeken te laten verdwijnen.
De Heritage Softail® Classic heeft dankzij verborgen vering de nostalgische hardtail look van lang vervlogen tijden, maar dan zonder het schudden en rammelen. Je krijgt het comfort van standaard cruise control en een laag zwaartepunt, plus standaard ABS, en een High Output Twin Cam 103B™ motorblok. We hebben de klassieke look behouden en de rijervaring opnieuw uitgevonden.
Lees meer...


Harley-Davidson Fat Boy → Motor Saloon

Soms gebeurt er iets dat alles verandert.
Toen Willie G. Davidson voor het eerst de Daytona Bike Week binnen reed met de Fat Boy®, ontstond er een verkeersopstopping. In de jaren daarna heeft de Fat Boy nooit verzaakt. Van het chroom van de massieve schijfwielen tot de gespierde lijnen van het nieuwe High Output Twin Cam™ 103B motorblok en de kromming in het opvallende achterspatbord, deze machine is gebouwd om indruk te maken. Stap er op en je begrijpt wat we bedoelen.
Lees meer...