Harley-Davidson Sportster 2017 Model Range

Harley-Davidson Sportster Iron 883 → Motor Saloon

Een grote stap voorwaarts in een donkere wereld.
Dit is de pionier van de rauwe, volledig zwarte, gestripte cusotm stijl. In de jaren sinds zjn introductie is hij alleen maar beter geworden. Fijnafstelling van de vering Tuck-and-roll zadel Zwarte gegoten aluminium wielen met machinaal bewerkte accenten. En volledig zwarte vlakken van spatbord tot spatbord. Alles wat je verwacht. En niks wat je niet nodig hebt.
Lees meer...


Harley-Davidson 1200 Custom → Motor Saloon

We hebben hem niet zomaar de naam 'Custom' meegegeven.
De erfenis van de Sportster® vind je maximaal terug in de 1200 Custom. Het 1200cc Evolution® motorblok geeft je het low-end koppel waar de Sportster beroemd mee is geworden. Pull-back stuur, stalen spaakwielen en een vette voorband maken de klassieke look af. En features zoals verstelbare achtervering, krachtige remmen en een comfortabel zadel maken deze machine tegelijk heel erg van vandaag.
Lees meer...


Harley-Davidson Roadster → Motor Saloon

Compacte, aggresieve stijl en asfaltsplijtend koppel in een rauwe machine.
De Roadster™ combineert low-end koppel, wendbare handling en de klassieke garage-built custom stijl. Zijn verfijnde performance pakket bestaat onder andere uit een 43mm upside-down voorvork, dubbele schijfremmen, verstelbare achtervering en nieuwe meters met speedo, tach en een gechopt achterspatbord. De rijhouding is aggressief maar comfortabel. Ontketen het 1200cc Evolution® motorblok zodra het licht op groen springt.
Lees meer...


Harley-Davidson SuperLow → Motor Saloon

Hoe dicht wil jij op het asfalt zitten?>br> Wil je je één voelen met het asfalt, gooi je been dan over het zadel van de SuperLow®. Je voelt het vertrouwen dat het lage zadel, de uitgebalanceerde verhoudingen en het lage zwaartepunt je geven. De handling is eenvoudig en qua comfort hoef je nooit meer naar huis. De verstelbare vering en het waanzinnig koppel van het 883 Evolution® motorblok maken het plaatje compleet. Op geen enkele bike zit je dichter op het asfalt.
Lees meer...


Harley-Davidson Forty-Eight → Motor Saloon

We hebben hem niet opnieuw gebouwd. Maar hem opnieuw geladen.
De wereld zag deze iconische brandstoftank voor het eerst in 1948. Maar de wereld zag hem nog nooit op een machine als deze. De Forty-Eight®. Ontworpen met zijn typische bulldog houding en het krachtige 1200cc Evolution® motorblok. Grote 49mm voorvork, verstelbare achtervering etc. , geven zijn brute stijl meer dan genoeg handelbaarheid en comfort.
Lees meer...


Harley-Davidson Superlow 1200T → Motor Saloon

Asfalt houdt niet op aan de stadsgrens.
Ga je de weg op met jouw SuperLow® 1200T, dan is de kans groot dat je voorlopig niet terug komt. Verwijderbaar scherm en afsluitbare zadelkoffers voor de open weg. Een nieuw zadel voor eindeloos comfort. En een laag zwaartepunt gecombineerd met volledig nieuwe vering, waarmee je net zo makkelijk door druk stadsverkeer laveert als eindeloos kilometers maakt.
Lees meer...