Harley-Davidson Touring 2017 Model Range

Harley-Davidson Milwaukee Eight motorblok → Motor Saloon

Welkom in een nieuw Touring tijdperk. Voel het verschil in de 2017 Touring lijn, met het gloednieuwe Milwaukee Eight Motorblok en verfijnde vering voor een hele nieuwe rijervaring.
Lees meer...


Harley-Davidson Ultra Limited Low → Motor Saloon

.
Lees meer...


Harley-Davidson Ultra Limited → Motor Saloon

.
Lees meer...


Harley-Davidson Road Glide Ultra → Motor Saloon

Een motor waarop het continent ineens klein voelt.
Kilometers maken ging nog nooit zo lekker. Stap achter de op het frame bevestigde shark nose kuip, het 13.5-inch ruitje en de dubbele Daymaker™ Reflector LED koplampen van de Road Glide® Ultra en je snapt waarom. Je krijgt een Twin-Cooled™ Milwaukee-Eight™ 107 blok, responsieve nieuwe voor- en achtervering, krachtige Reflex gecombineerde Brembo® remmen met ABS, een top-of-the-line 6.5-inch infotainment systeem. Je hebt het allemaal dus je kunt alle kanten op.
Lees meer...


Harley-Davidson Street Glide → Motor Saloon

Kilometers maken gaat makkelijker dan ooit.
De Harley-Davidson® Special is de wereldwijde standaard voor gestripte hot-rods. Zijn stijl is vaak gekopiëerd, maar nooit geëvenaard. Het gloednieuwe Milwaukee-Eight™ 107 motorblok dekt die gestripte look met waanzinnig veel koppel. Zijn rijeigenschappen zijn eveneens uniek. De Special heeft het top-of-the-line 6.5-inch touchscreen infotainment systeem. Standaard ABS, een hoogglans zwarte binnenkuip en meegespoten kuiprand.
Lees meer...


Harley-Davidson Road King Classic → Motor Saloon

En vergeet niet alleen welke dag het is... Maar zelfs welk jaar het is!
De Road King® is wat je krijgt als je gestripte, nostalgische stijl combineert met de performance en veelzijdigheid van een hedendaagse Harley-Davidson® touring machine. De Hiawatha koplamp en nacelle komen uit de 1960’s, toen het chroom was wat de klok sloeg. De Road King Classic heeft whitewall banden envinyl-gecoate zadelkoffersen zadel cover. Dit is een tijdloze klassieker, gebouwd voor het hier en nu.
Lees meer...


Harley-Davidson Road King → Motor Saloon

Zelfs je ogen krijgen geen genoeg van deze machine.
De Road King® is de perfecte combinatie tussen gestripte, nostalgische stijl en de performance en veelzijdigheid van een moderne Harley-Davidson® touring machine. De Hiawatha koplamp en nacelle komen uit de 1960’s, toen het chroom was wat de klok sloeg. Met gegoten aluminium Impeller velgen en one-touch openende zadelkoffers is deze tijdloze klassieker volledig up-to-date.
Lees meer...


Harley-Davidson Road Glide Special → Motor Saloon

Stel je eigen grenzen.
Rijders die de aggressieve look en de windsplijtende eigenschappen van de op het frame bevestigde shark nose kuip en de dubbele Daymaker™ Reflector LED koplampen van de Road Glide® Special waarderen, zullen nooit op een andere bike stappen. En die rijdt nu nog aggressiever dankzij het nieuwe Milwaukee-Eight™ 107 motorblok en de nieuwe vering. De Special heeft het top-of-the-line 6.5-inch touchscreen infotainment systeem. Tijd om de wind een lesje te leren.
Lees meer...