Puur design. Onvervalst vermogen.

Je herkent hem van een kilometer afstand. Groot en indrukwekkend, als een locomotief op een nachtelijk rangeerterrein. Volledig zwart, van zijn koplampnacelle tot zijn voorvork en van zijn nieuwe wielen tot zijn krachtige Milwaukee-EightŪ blok, koppen en uitlaat. Met nieuw mini-apenhanger stuur dat jouw rechtop en vooruit plaatst, voor een zithouding die respect afdwingt. Gestripte stijl. En verlengde zadelkoffers voor een langgerekt profiel dat volledig van deze tijd is. Als je de open weg op gaat met de nieuwe Road KingŪ Special, dan ben je niet zomaar de baas. Die weg is van jou!


Highlights:

Uitgevoerd met veel zwart en aangedreven door het vette 1750cc Milwaukee-Eight™ motorblok, pusht de look van de Road King Special de Harley-Davidson Touring lijn in een spannende nieuwe stijlrichting. Hij presenteert een hedendaagse kijk op de klassieke Road King.
Geheel in lijn met de nieuwe stijl en de motorupgrade is de vering. Een nieuw binnenwerk van de voorvork zorgt voor verbeterde dempingcontrole, terwijl de veervoorspanning van de volledig opnieuw ontworpen achterschokbrekers nu hydraulisch te verstellen is (in plaats van met lucht).

Vanaf eind april bij ons te zien in de showroom!


De Road King Special is leverbaar in vier kleuropties:
• Vivid Black
• Charcoal Denim
• Hot Rod Red Flake Hard Candy Custom
• Olive Gold


Vanaf prijs €29.900