033 4617398
Harley-Davidson<sup>®</sup> verzekeringen

Harley-Davidson® verzekeringen

Onze motorverzekering kent een unieke constructie. In plaats van te kijken naar cilinderinhoud of motorvermogen, word juist rekening gehouden met de verhouding tussen het gewicht en het motorvermogen. Voor een zware motor met weinig vermogen betaalt u dus minder premie dan voor een lichte motor met veel vermogen. Perfect dus voor de gemiddelde Harley-Davidson.

U heeft de keuze uit vier dekkingsvarianten;

 WA: Bij deze dekking bent u verzekerd voor schade die u met uw motor aan derden toebrengt tot een bedrag van € 2.500.000,-
WA en Diefstal: Naast diefstal bent u tevens verzekerd voor schade buiten uw schuld, zoals brand, storm en natuurschade. Daarnaast is uw motorkleding tot € 1.000 gratis meeverzekerd.

WA, Diefstal en Aanrijding: Bij deze dekking is tevens uw eigen schade meeverzekerd, ook wanneer dit uw eigen schuld is. De dekking is alleen te sluiten in combinatie met WA en diefstal. Uw motorkleding is gratis meeverzekerd tot € 1.000,-WA, Diefstal, Aanrijding en Plusdekking: Bij de plusdekking geniet u een 3 jaar aanschafwaardegarantie. In de eerste drie jaar ontvangt u bij totaal verlies van de motor dus de aanschafwaarde. Daarnaast zijn tevens hulpverlening en vervangend vervoer meeverzekerd. Uw motorkleding is meeverzekerd tot € 1.500,-. De plusdekking is alleen af te sluiten in combinatie met WA, diefstal en aanrijding.

Stallingseisen

U dient de motor ten alle tijden met het stuurslot op slot te zetten i.c.m. een ART 4* slot. Afhankelijk van de waarde dient de motor 's nachts, wanneer deze niet in een goed afgesloten ruimt staat, aan een aard- en nagelvast object te zijn bevestigd welke ook de ART 4* goedkeuring heeft. Dit geld alleen voor motoren met een dag/ aanschafwaarde boven de € 12.000,-. Is de dag/ aanschafwaarde minder dan € 12.000,- is alleen een stuurslot i.c.m. een ART 4* slot voldoende.

Hieronder vindt u de dekking nog eens in een overzichtelijk schema;

Inhoud dekkingsvarianten
WADiefstal
Aanrijding
Plusdekking
WA dekking tot €2.500.000
JAJAJAJA
Motorkleding

Tot €1000
Tot €1000
Tot €1500
Storm, Brand, Natuurschade en Diefstal

JAJAJA
Aanrijding (ook eigen schuld)


JAJA
Vervangend vervoer bij diefstal of reparatieJA
Aanschafwaarde garantie (1e 3 jaar na aanschaf)JA

Optionele dekkingen

Schade verzekering voor opzittenden

De extra dekking vergoed alle werkelijk geleden schade die u of uw nabestaanden lijden bij blijvende invaliditeit of overlijden. Bij invaliditeit gaat het dan bijvoorbeeld om inkomstenderving, aanpassingen van uw huis, medische behandeling.

Rechtsbijstand

Als u deze dekking extra meeverzekerd heeft u recht op juridische hulp bij het verhalen van schade aan of met uw motor op derden.

Vervangend vervoer

Wanneer u een plusdekking heeft bent u al verzekerd voor vervangend vervoer na diefstal of tijdens de reparatieduur. Met de aanvullende vervangend vervoerdekking bent u in alle andere gevallen ook verzekerd voor vervangend vervoer.

No claim beschermer

Met de no-claimbeschermer mag u 1 schade per verzekeringsjaar claimen zonder dat dit ten kosten gaat van uw no-claimkorting. Dit betekend dat u het volgende verzekeringsjaar niet meer premie gaat betalen.

Voordelen en kortingen

No claim korting

Wanneer u schadevrij rijdt dan wordt u daar uiteraard voor beloond. De no-claim kan oplopen tot 75% bij 4 of meer schadevrije jaren. Schadevrije jaren die u in het verleden heeft opgebouwd nemen wij graag over middels een originele royementsverklaring.

Ervaren rijders korting

Vanaf 6 schadevrije jaren ontvangt u bij ons, bovenop de al geldende no-claim korting, extra ervaren rijders korting van 15%.

AutoMotorBonus Plan

Verzekert u naast uw motor ook de auto bij ons dan geldt voor beide voertuig de hoogste korting. (voor uw motor maximaal 75%)

Eigen Risico

Er is geen eigen risico van toepassing.

Rijvaardigheidskorting

Heeft u een verhoogde rijvaardigheidscursus gevolgd en heeft u hiervan een certificaat? Deze geeft recht op een blijvende extra korting op uw motorverzekering. Het doorsturen van een kopie van uw certificaat o.v.v. uw polisnummer is voldoende voor toepassing van deze korting.

Winterstopkorting

U kunt bij ons kiezen voor een winterstop. Dit is een vaste periode welke loopt van 15 december tot 1 maart. Wanneer u hiervoor kiest ontvangt u een extra korting 10% op de jaarpremie. Tijdens de winterstop is er alleen dekking voor wettelijke aansprakelijkheid en het zogenaamde stallingsrisico. U kunt dus gewoon rijden, u bent alleen niet langer all-risks verzekerd.

Neem voor meer informatie of het afsluiten van een verzekering contact op met Harley-Davidson Insurance.