033 4617398
Historie

Historie

Geschiedenis Motor Saloon

Eind jaren zestig, na de film 'Easy Rider' uit 1969 is Motor Saloon gestart met de verkoop van Harley-Davidson motorfietsen. De eerste jaren bestond de handel voornamelijk uit Liberators. In 1971 werd het pand aan de Geldersestraat betrokken. Begin jaren ’80 kwam er een duidelijke importeur voor nieuwe Harley-Davidson motorfietsen, wat resulteerde in een professionalisering van het merk.
In 1984 werd de Shovelhead V-twin motor vervangen door de Evolution V-twin.
De productie-aantallen stegen jaarlijks en om aan de grote vraag Harley-Davidson motorfietsen te voldoen werd er ook volop geïmporteerd uit Amerika.

Om aan het echte Harley-gevoel te voldoen, wordt in 1994 het Rock City Chapter opgericht.

Het Rock City Chapter is een aan Motor Saloon verbonden club van Harley-Davidson liefhebbers, waar ieder jaar een aantal ritten, gezellige avonden,
weekendjes weg georganiseerd worden.

Bijgestaan door een aantal clubbladen en nieuwsbrieven verspreid onder de leden. Begin 2002 wordt het huidige pand betrokken aan de Siliciumweg 2 te Amersfoort.
Een pand wat voldoet aan de verwachtingen en eisen van de huidige en toekomstige Harley-Davidson rijder.

Motor Saloon steevast op koers

Motor Saloon is in Nederland de grootste retailer van Harley-Davidson. 

Wij staan voor service, kwaliteit en een hoge Harley beleving. Wij zijn bijzonder trots op onze prestaties van de afgelopen jaren. 

Op basis van sales en klanttevredenheid hebben wij 10 keer de Bar & Shield Dealer Award gewonnen en zijn wij uitgeroepen tot de beste Harley-Davidson dealer van Nederland.